Puglia

Apulia (jeneng resmi: Puglia) iku regione ing sisih kidul-wétan Italia. Region iki wewatesan karo Basilicata ing kulon, Segara Adriatik ing wétan, lan Molise ing lor. Regione iki ambané 19.366 km lan nduwé populasi 4.055.654 jiwa (sensus 2003).

Apulia in Italy.svg

Kutha krajan regione iki yaiku Bari. Regione iki dipérang dadi limang provinsi, yaiku provinsi Bari, provinsi Brindisi, provinsi Foggia, provinsi Lecce lan provinsi Taranto.

Pranala njabaBesut

  Italia - Provinsi di regione Puglia  
Bari • Barletta-Andria-Trani • Brindisi • Foggia • Lecce • Taranto