Pulo Sétan

Île du Diable (Jawa: 'Pulo Iblis') ya iku salah sawijiné pulo kang kalebu ing tlatah Guyana Perancis. Jeneng liya pulo iki ya iku Île Royale lan Île Saint-Joseph.

Salah sawijining sisih Pulo Sétan, panggonan Alfred Dreyfus ngentèkaké wektu tahanané.