Tuduhaké menu pokok

Pupil inggih punika salah satunggaling pérangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang njalari cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil cemeng. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila makaten, pupil minangka pérangan netra ingkang gampil ngresep cahya.

Pranala njabaBesut