Purwadiningratan, Jèbrès, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Purwadiningratan iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Purwadiningratan
Kalurahan
Purwadiningratan kapernah ing Kutha Surakarta
Purwadiningratan
Purwadiningratan
Purwadiningratan kapernah ing Jawa Tengah
Purwadiningratan
Purwadiningratan
Purwadiningratan kapernah ing Indonésia
Purwadiningratan
Purwadiningratan
Koordhinat: 7°33′52″S 110°50′14″E / 7.56454°S 110.83734°E / -7.56454; 110.83734Koordhinat: 7°33′52″S 110°50′14″E / 7.56454°S 110.83734°E / -7.56454; 110.83734
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)