Purwasari, Lawiyan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Purwasari iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Purwasari
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Surakarta City" does not exist.
Koordhinat: 7°33′50″S 110°48′09″E / 7.56378°S 110.80237°E / -7.56378; 110.80237Koordhinat: 7°33′50″S 110°48′09″E / 7.56378°S 110.80237°E / -7.56378; 110.80237
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.