Réyong

Reyong ya iku ricikan kang ana ing Gamelan Bali.[1] Wujud utawa wujud saka ricikan réyong iku persis kaya bonang, nanging cara nata ricikané béda karo bonang ing gamelan jawa.[1] Cara nata ricikan réyong dijèjèr dawa, trus sak ora-orané sing nabuh kudu wong papat.[1]

Réyong

Cathetan sukuBesut

  1. a b c Gamelan(13 Agustus 2012)