Ramciel

Ramciel sing uga tinulis Ramchiel utawa Ramshiel,[1] iku siji kutha ing Sudan Kidul, ing praja Lakes. Kutha iki bakal nggantèkaké Juba minangka kutha krajan Sudan Kidul amarga dianggep luwih cocog awit papané ana persis ing tengah-tengah nagara.[2]

RujukanBesut

  1. Amos, Mashel (29 April 2011). "The search for new nation's capital in South Sudan". The Independent. Dibukak ing 24 July 2011.
  2. "South Sudan to establish a new capital city and relocate from Juba after independence". Sudan Tribune. 6 February 2011. Dibukak ing 24 July 2011.