Ramy Sabry

Ramy Sabry (Arab: رامي صبري‎‎; lair ing Kairo, Mesir, 15 Maret 1978; umur 44 taun) ya iku penyanyi lan aktor Mesir.

Ramy Sabry
رامي صبري
Ramy Sabry
Latar wuri
Jeneng lair Ramy Sabry Mahmoud Mohamed
رامي صبري محمود محمد
Jeneng liya Ramy Sabry
Lair (1978-03-15) Maret 15, 1978 (umur 44)
Mesir Kairo, Mesir
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan
Taun aktif 2000 – sekarang
Parusahan rekaman
  • Rotana Records
  • Universal Music Indonésia
Agama Islam

Pranala njabaBesut