Reebok Stadium

Stadion Reebok inggih punika satunggaling stadion bal-balan ing Bolton, Britania Raya. Stadion punika kabangun ing taun 1889. Kanthi kapasitas 28.723 kursi.

Reebok Stadium
The Reebok
Reebokstadium inside.jpg
Nama lengkapThe Reebok Stadium
LokasiBurnden Way
Horwich
Bolton
Inggris
Koordinat53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556Koordhinat: 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556
Dibuat1997
Dibuka1997
PemilikBolton Wanderers
OperatorBolton Wanderers (1997–sekarang)
PermukaanDesso GrassMaster[1]
ArsitèkPopulous (then HOK Sport)[2]
Kapasitas28,723[3]
Record attendance28,353
Ukuran lapangan110 x 72 yards (100.6 x 65.8 metres)

Stadion punika markas klub Bolton Wanderers F.C..

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Stadion Liga Utama Inggris