Tuduhaké menu pokok

Révolusi (saka Latin revolutio "ubengan") iku pangowah-owahan babagan tata kaprajan utawa pulitik kang ditindhakaké mawa kasulayan.[1] Lumrahé pekara iki dilakoni ing wektu cendhak.

RéferènsiBesut

  1. Kamus Indonésia-Jawa (1991:267)

BibliografiBesut

  • Sudaryanto dkk., 1991, Kamus Indonésia - Jawa. Yogyakarta: Duta Wacana University Press ISBN 9798139186