Rex Orange County

Alexander O'Connor (lair ing 4 Mei 1998), luwih dikenal karo jeneng panggung Rex Orange County, iku sawijining juru rekaman lan penulis lagu saka desa Grayshott ing kutha Haslemere, Surrey, Inggris.[1][2]

Rex Orange County
Jeneng lairAlexander O'Connor
Lair (1998-05-04) Mèi 4, 1998 (umur 23)
SakaGrayshott, Hampshire, England
Génre
Piranti
Mangsa akarya2016–sekarang
Sing magepokanTyler, the Creator, Benny Sings
Sana jaringanhttps://rexorangecounty.com/

JenengBesut

Jeneng Rex Orange County adhedhasar jeneng cilik sing diwenehi dening gurune, OC , saka O'Connor.[3]

PakurmatanBesut

Ing Januari 2018, O'Connor tampil kaping pindho ing BBC Sound 2018 sawisé penyanyi Nurwègen, Sigrid .[4]

DiskografiBesut

Album studioBesut

Judhul Gambaran
bcos u will never b free
  • Diluncurake: 7 November 2016
  • Label: Self-released
  • Format: Unduh digital
Apricot Princess
  • Diluncurake: 26 April 2017
  • Label: Self-released
  • Format: Unduh Digital, CD , vinyl

SingelBesut

  • "Uno" (2016)
  • "Best Friend" (2017)
  • "Sunflower" (2017)
  • "Untitled" (2017)
  • "Edition" (2017)
  • "Loving Is Easy" (2017)
  • "You've Got a Friend in Me" (2018)

Video musikBesut

  • "Sunflower" (2017) (diprodhuksi dening Illegal Civ Cinema) [5]
  • "Loving Is Easy" (2017) (disutradarai dening Chris Ullens) [6]

Catetan sikilBesut

  1. Dunn, Frankie (May 11, 2017). "10 things you need to know about rex orange county". Vice.
  2. "Rex Orange County: The Emotionally Visual Mastermind of the Next Generation". noisey.vice.com. Ryan Bassil. 11 September 2017.
  3. "One to watch: Rex Orange County". The Guardian. 18 Nov 2017.
  4. "The Longlist, Meet the 16 longlisted acts for BBC Music Sound of 2018". BBC.
  5. Video musik Sunflower, Ditembak dening Illegal Civ Cinema
  6. Iku becik sing | Chris Ullens ngarahake video musik stop-gerakan nengsemake kanggo Rex Orange County