Ridwan

Ridwan (Arab: رضوان Ridhwaan) yaiku jeneng malaikat sing njaga gapura swarga, sanajan ora ana informasi ing Al-Quran lan hadits asli sing jelas nerangake asmane.

Saiki jeneng iki digunakake minangka jeneng maskulin dening Arab utawa Muslim. Malaikat Ridwan biasane gabung karo Malik.