Ron White

Ronald Dee "Ron" White (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Dhésèmber 1956; umur 65 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Ron White
Ron White01.jpg
Pakaryanpelawak, aktor, lan pembawa acara

Cathetan sukuBesut