Roti macan

Roti macan (uga didol minangka roti Walanda utawa jerapah ) minangka jeneng komersial kanggo roti sing duwe pakulitan mottle .

Tiger bread
Tiger Giraffe Bread Rolls (9130659366).jpg
Tiger bread rolls
JinisBread
Panggonan asalNetherlands
Woworan pokokbread, Rice paste
Buku masakan: Tiger bread  Médhia: Tiger bread