Roti soklat

Roti coklat minangka sebutan sing asring diwenehake kanggo panganan roti sing digawe glepung gandum, biasane gandum, lan bahan-bahan sing menehi warna kang peteng kayata molase utawa kopi . Ing Kanada, ing Inggris lan Afrika Kidul iku mung nuduhake Gandum utawa kabèh roti gandum, kajaba ing Maritimes lan New England, ing ngendi iku gawe katut roti karo molasses. Ing sawetara wilayah ing AS, roti kasebut diarani roti gandum beda karo roti putih .

Brown bread
Kommissbrot.jpg
JinisBread
Woworan pokokWhole grain flour (usually rye or wheat) or molasses or coffee
Ènergi panganan
(per ajangan)
260 kcal (1089 kJ)
Buku masakan: Brown bread  Médhia: Brown bread