Runme Shaw

Tan Sri Dr Runme Shaw K.St.J (Hanzi: 邵仁枚; Pinyin: Shào Rénméi; 1 Januari 1901 – 2 Marey 1985) ya iku ketua lan pangadeg Organisasi Shaw ing Singapura.

Rumme Shaw
Jeneng Cina 邵仁枚
Pinyin Shào Rénméi (Mandarin)
Jyutping Siu6 Jan4mui4 (Kanton)
Taun aktif 1925-1983

KapribadhenBesut

Runme Shaw kawin karo Peggy, lan duwé anak lanang loro (Vee King dan Vee Fong) lan papat wadon (Doris, Vivien, Noran, lan Sylvia).

RéferènsiBesut

  • "Singapore Infopedia: Runme Shaw". National Library Board. Dibukak ing 2007-07-31.
  • "Shaw Online: About Shaw". Shaw Organisation. Dibukak ing 2007-07-31.
  • "The Shaw Story". Shaw Foundation. Dibukak ing 2006-11-07.

Pranala njabaBesut