Sabbang, Luwu Lor

(Kaelih saka Sabbang, Luwu Utara)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]]

Sabbang, Luwu Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.22.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Sabbang iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatên Luwu Lor