Tuduhaké menu pokok

Saham biasaé nunjuk marang pérangan pamilikan siji perusahaan.

SajarahBesut

Perusahaan sepisanan sing ngetokaké saham kira-kirané ya iku Stora Kopparberg ing abad kaping 13.

Pirsanana ugaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut