Saka gantung

Saka gantung sajeroning basa Indonésia asring diwastani cagak gantungan.Punika wastanan krangka, ingkang dipundamel kanthi bahan utama kajeng ugi nduwèni mupangat kanggé ngelaksanakake ukum gantung para nara pidana ingkang didakwah ukuman mati.

Saka (cagak) gantung kang ngadahi sjarah caketipun Visby, Gotland, Swèdhen

Pranala njabaBesut