Salah Choudhury

Salah Uddin Shoaib Choudhury (Banggala: সালাহ উদ্দিন শোয়েব চৌধুরী; kelairan 12 Januari 1965 ing Sylhet, Bangladesh) ya iku editor tabloid Bangladesh The Weekly Blitz[1][2] ariwarta anti-Jihadis paling mrabawani ing Bangladesh, lan ketua editor minggon mawa basa lokal Jamjamat.

Salah Choudhury
Salah Choudhury.jpg
LairSalah Uddin Shoaib Choudhury
12 Januari 1965
Sylhet, Banggaladésa
PadununganDhaka, Banggaladésa
JejulukWeekly Blitz
Sana jaringanWeekly Blitz

Taun 1996, dhèwèké ngadegaken saluran televisi swasta sepisanan ing Bangladesh, A-21 TV.

Latar kawuryanBesut

Salah Uddin Shoaib Choudhury (dikenal kanca-kancané minangka Shoaib), ya iku anak barep ing kulawargané.

CatatanBesut

  1. About Us, The Weekly Blitz
  2. Office of controversial magazine Weekly Blitz bombed, Centre for Independent Journalism, 11 Juli 2006

Pranala njabaBesut