Salisbury, Inggris

Fisherton Street, Salisbury.jpg

Salisbury yakuwi kutha kang ana ing pérangan kidulé Inggris. Dumunungé (ing Salisbury) cedhak banget karo kali-kali sing wigati. Salisbury duweni katedral - yakuwi jinis gréja Kristen - kang spesial banget amarga duweni 4 salinan Magna Carta. Salisbury masarakaté ana 45.000 jiwa. Salisbury ana ing cedhaké Stonehenge.[1]

RujukanBesut