Pojok kutha San Sebastián

San Sebastián iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 182.930 jiwa (2005). Kutha iki jembaré 60,89 km² lan kanthi kapadhetan 3.004 jiwa/km². Kutha iki dunungé ing wewengkon otonomi Pais Vasco.

Pranala njabaBesut

 
The Cathedral