Saurabh Shukla

Saurabh Shukla iku sawijining aktor, direktur lan panulis skénario filem lan télévisi India.

Saurabh Shukla
Saurabh Shukla ing Rekha Bharadwaj Show
Saurabh Shukla ing Pertunjukan Rekha Bharadwaj
LairIndia
PakaryanAktor, Direktur, Panulis skénario
Taun aktif1994 - saiki

Kauripan awalBesut

kulawarga Shukla ninggal Gorakhpur menyang Delhi nalika dhèwèké umur rong taun. Sawisé ngrampungaké sekolahé, dhèwèké nerusaké lan lulus saka Sekolah Tinggi Khalsa, Delhi. Karir profésionalé diwiwiti taun 1984 kanthi mlebu téater.[1]

FilmografiBesut

Minangka aktorBesut

Minangka panulisBesut

Minangka sutradaraBesut

RéferènsiBesut

  1. Fat lot of good
  2. "Staying Alive - The Times of India". The Times Of India.
  3. "Sunny Deol is learning Sanskrit". MiD DAY. 2011-02-09.

Pranala njabaBesut