Sega becek

Sega Bécèk ya iku panganan saka Nganjuk, Jawa Timur, Indonésia. Sega bécèk iku mirib kari / kare wedhus. Isi sega bécèk wujud soto babat, nanging ditambah karo saté wedhus kang wis dijupuk tusuk satèné.

Gambar sega becek