Segara Natuna iku iku saka sakabehanéé segara cilik kang ana ing pulo Indonésia.Kang dumunung ana ing segara Kalimantan pasisir kulon lan pasisir kidul

Segara Natuna
Map
Map
Negara-negara Basin Indonésia ,Singapura lan Malaysia
Pulo Pulo Natuna, Pulo Anambas, Pulo Bintan, Pulo Singkep

Pranala njabaBesut

Cithakan:Pratélan segara