Tuduhaké menu pokok

Kapuloan Riau

provinsi ing Indonésia
Provinsi Kapuloan Riau
Lambang Kapuloan Riau
Lambang Kapuloan Riau
Sesanti: " ---"
Péta Kepuloan Riau ing Indonésia
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: Tanjung Pinang
Gubernur: Ismeth Abdullah
Jembar
 - Total:

251.00 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

4 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.200.000
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Malayu, Wong Bugis, Wong Jawa lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan liyané
Basa: basa Indonésia, basa Malayu lan liyané
Zona Wektu: (WIB)

Provinsi Kapuloan Riau iku katata sajeroning 4 kabupatèn lan 2 kutha. Kutha krajané ya iku Tanjung Pinang, kutha liyané: Batam.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut