Kabupatèn Bintan

kabupatèn ing provinsi Kapuloan Riau, Indonésia

Kabupatèn Bintan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau. Jeneng kabupatèn Bintan sadurungé ya iku Kabupatèn Kapuloan Riau. Owah-owahan jeneng iki supaya ora nuwuhaké kabingungan antara Provinsi Kapuloan Riau lan Kabupatèn Kapuloan Riau. Owah-owahan jeneng iki didhasari déning Peraturan Pamaréntah Nomer 5 Taun 2006 tanggal 23 Fèbruari 2006

Kabupatén Bintan
Lambang Kabupatèn Bintan
Lambang Kabupatèn Bintan


Locator Bintan Regency.png
Peta lokasi Kabupatèn Bintan di Kapuloan Riau
Koordinat: -
Propinsi Kapuloan Riau
Tanggal peresmian -
Pamaréntahan
 - DAU Rp.-
Luas 59.852,01 Km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total ~ 117.068 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0771
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.bintankab.go.id

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut