Sekonyong-konyong koder

Sekonyong-konyong koder iku sawijining lagu sing dinyanyèkaké déning Didi Kempot.

LirikBesut

Cintaku sekonyong konyong koder
karo kowé cah ayu sing bakul lemper
lempermu pancèn super
resik tur anti laler
ra kepethuk sedhélo ning sirah nggliyer

cintaku sekonyong konyong koder
paribasan durung ndemèk wani panjer
modal bènsin seliter
motorku tak stater
tak ampiri ayo tak jak muter muter

tiwas aku dandan mlipit
rambutku len saiki agawe gané pomit
jebul kowé lunga plencit
ora pamit mit.. mit.... mit...mit...

bir.......... temulawak...
ngonku mikir nèng awak nganti rusak..
rusak.......njaba njero...
sing tak pikir jebulé kaya ngono

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut