Tuduhaké menu pokok
Kaca iki wujud kaca disambiguasi bab Wong
  1. Wong sing ateges jalma manungsa
  2. Wong sing ateges bangsa utawa suku bangsa
  3. Wong sing ateges padunung ing siji tlatah utawa panggonan.