Selèksi alam

(Kaelih saka Seleksi alam)

Selèksi alam utawi ing basa Inggris: (natural selection) inggih punika prosès alam milih utawi nyelèksi individu-individu ingkang gadhah sipat-sipat adhaptasi paling saé wonten ing lingkungan tinamtu.