Semanggi, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Semanggi iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Semanggi
Kalurahan
Semanggi kapernah ing Kutha Surakarta
Semanggi
Semanggi
Semanggi kapernah ing Jawa Tengah
Semanggi
Semanggi
Semanggi kapernah ing Indonesia
Semanggi
Semanggi
Koordhinat: 7°35′12″S 110°50′06″E / 7.58666°S 110.83505°E / -7.58666; 110.83505Koordhinat: 7°35′12″S 110°50′06″E / 7.58666°S 110.83505°E / -7.58666; 110.83505
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.