Setabelan, Banjarsari, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Setabelan iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Setabelan
Kalurahan
Setabelan kapernah ing Kutha Surakarta
Setabelan
Setabelan
Setabelan kapernah ing Jawa Tengah
Setabelan
Setabelan
Setabelan kapernah ing Indonesia
Setabelan
Setabelan
Koordhinat: 7°33′42″S 110°49′35″E / 7.56167°S 110.82647°E / -7.56167; 110.82647Koordhinat: 7°33′42″S 110°49′35″E / 7.56167°S 110.82647°E / -7.56167; 110.82647
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1004

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.