Setatsiyun Kasugai (Meitetsu)

Setatsiyun Kasugai (春日井駅 Kasugai-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Kasugai, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.[1]


Setatsiyun Kasugai

春日井駅
Setatsiyun Kasugai ing Mei 2009
Lokasi34-3 Doai Kasugaicho, Kasugai-shi, Aichi-ken 486-0963
Jepang
Koordinat35°15′01″N 136°56′10″E / 35.2504°N 136.936°E / 35.2504; 136.936Koordhinat: 35°15′01″N 136°56′10″E / 35.2504°N 136.936°E / 35.2504; 136.936
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Meitetsu Komaki
Letak dari pangkal5.4 kilometer saka Kamiiida
Jumlah peron1 peron pulo
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunKM10
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka11 Februari 1931
Penumpang
FY20173140
Lokasi pada peta
Stasiun Kasugai kapernah ing Prefektur Aichi
Stasiun Kasugai
Stasiun Kasugai
Lokasi di Prefektur Aichi
Stasiun Kasugai kapernah ing Jepang
Stasiun Kasugai
Stasiun Kasugai
Stasiun Kasugai (Jepang)
Jembatan wong lumaku

Jalur besut

Setatsiyun Kasugai dilayani dening Jalur Meitetsu Komaki, lan nduweni adoh 5.4 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Kamiiida.

Referensi besut

  1. 春日井 [Kasugai] . Nagoya Railroad. Dibukak ing 25 November 2010.

Pranala jaba besut

  Médhia magepokan Setatsiyun Kasugai (Meitetsu) ing Wikimedia Commons