Setatsiyun Toyama

Setatsiyun Toyama (富山駅 Toyama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Toyama, Prefektur Toyama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West). Setatsiyun kasebut menika terminal sepur paling gedhe ing Toyama.

Setatsiyun Toyama

富山駅
Bagean kidul Setatsiyun Toyama ing Dhesember 2016
Lokasi1-227 Meirinchō, Toyama-shi, Toyama-ken
Jepang
Operator
Sejarah
Dibuka20 Maret 1899; 124 taun kapungkur (1899-03-20)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Toyama kapernah ing Jepang
Setatsiyun Toyama
Setatsiyun Toyama
Lokasi di Jepang

Referensi besut

Pranala jaba besut

Koordhinat: 36°42′04″N 137°12′48″E / 36.701217°N 137.213209°E / 36.701217; 137.213209