Setatsiyun Toyotashi

Setatsiyun Toyotashi (豊田市駅 Toyotashi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toyota, Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

50px
Setatsiyun Toyotashi

豊田市駅
Setatsiyun Toyotashi ing Juni 2017
Lokasi1-35 Wakamiyachō, Toyota-shi, Aichi-ken 471-0026
Jepang
Koordinat35°05′12″N 137°09′24″E / 35.0868°N 137.1567°E / 35.0868; 137.1567Koordhinat: 35°05′12″N 137°09′24″E / 35.0868°N 137.1567°E / 35.0868; 137.1567
Operator Meitetsu
Jalur
Letak dari pangkal15.7 kilometer saka Chiryū
Jumlah peron1 peron samping + peron pulo
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunMY07
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka11 November 1920
Nama sebelumnyaKoromo (nganti 1959)
Penumpang
FY201735.081 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.
Peron-peron

Jalur

besut

Setatsiyun Toyotashi dilayani dening Jalur Meitetsu Mikawa lan nduweni adoh 15.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Chiryū.

Referensi

besut

Pranala jaba

besut

  Médhia magepokan Setatsiyun Toyotashi ing Wikimedia Commons