Tuduhaké menu pokok
Wayang Sencaki Gagrag Ngayogyakarta.jpg

Setyaki utawa Satyaki utawa Sencaki iku paraga wayang putrané Prabu Setyajid, raja nagara Lesanpura. Jeneng ibuné Dewi Sini, putri Prabu Sanaprabawa.

Setyaki manggon ing Kesatrian Lesanpura kanthi garwa dewi Garbini, putri Prabu Garbanata ing Garbaruci.

Setyaki iku kondhang digdaya, watak wantuné atos, lan asring sinebut "Bima Kunthing" amarga kendelé kaya Bima nanging awaké cilik. Sanjatané Gada Wesi Kuning. Ing pedhalangan gagrag Jogja, gadané iki sinebut "Lukitasari".

Sikepé teges, jujur, adil, gagah, ngomong saperluné waé, lan asipat prajurit. Dhèwèké tansah siyaga njaga nagara Dwarawati ing jaman Prabu Kresna. Mungsuh sajatiné ya iku Burisrawa.

Setyaki mati bebarengan klawan para trah keturunan Yadawa, Wresni, lan Andaka ing carita Mosalaparwa. Nalika iku bharatayudha wus rampung.