Shahrukh Khan (lair 2 November 1965) iku aktor Bollywood sing mbintangi akèh filem-filem India paling laris. Kuch Kuch Hota Hae minangka salah siji filem fenomenal-é singagawé tansaya dikenal ing donya. Lair saka siji kulawarga muslim, bapaké anama Muhammad Mir Taz, lan ibuné Fatimah Begum. Mlebu kuliah S-1 ing jurusan ékonomi ing siji universitas ing india, lan S-2 komunikasi ing siji universitas Islam ing India. Miwiti karir minangka aktor wiwit isih lungguh ing bangku kuliah.

Shahrukh Khan
शाहरुख़ ख़ान
شاہ رخ خان
Shahrukh Khan 2008.jpg
Shah Rukh Khan
Miyos (1965-11-02) Novèmber 2, 1965 (umur 54)
New Delhi, India
Asma sanès Shah Rukh Khan
Pakaryan Actor, Producer
Taun aktif 1988-Present
Sisihan Gauri Khan