Sidang Isbat ya iku patemon sing dianakaké déning pamaréntah ing Indonésia kango nemtokaké tanggal 1 Syawal sing dadi pathokan kanggo mahargya dina riyaya Idul Fitri tumrap umat Islam sawisé ngayahi kuwajiban pasa sajeroning sasasi ing sasi Ramelan. Sidang iki dianakaké déning Kamentrian Agama kanggo njaluk pamrayoga saka badan lan organisaasi Islam sing ana, antara lya Majelis Ulama Indonesia, organisasi Nahdlatul Ulama, Muhammadiyah, Matlaul Anwar, PERSIS, Pawiyatan Luhur Islam, lan sapanungalané.

Uga delengenBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut