Sidemen, Karangasem

Sidemen iku kacamatan ing Kabupatèn Karangasem.[1]

Sidemen
Kacamatan
Sidemen kapernah ing Bali
Sidemen
Sidemen
Sidemen kapernah ing Indonésia
Sidemen
Sidemen
Koordhinat: 8°28′59″S 115°26′22″E / 8.48317°S 115.43937°E / -8.48317; 115.43937Koordhinat: 8°28′59″S 115°26′22″E / 8.48317°S 115.43937°E / -8.48317; 115.43937
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
Kodhe laladan
administrasi
51.07.02

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Karangasem