Tuduhaké menu pokok

Siemens SG75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2005, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 98 x 49.5 x 23 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFD, 256K werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Siemens SG75 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 920 mAh lan bisa kanggo nganti 325 jam nalika standby lan tahan 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Siemens SG75
MèrekSiemens
Ukuran98 x 49.5 x 23 mm, 104 cc (3.86 x 1.95 x 0.91 in)[1]
Bobot123 gram (4.34 oz)
Panyimpenan70 MB
Panyimpenan-copotRS-MMC
BatréRemovable Li-Po 920 mAh battery
PakatonanTFD, 256K werna
2,0 inchi, 30 x 40 mm, 12,6 cm2 (~26,0% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~141 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP
Kaméra ngarepCIF videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth Yes

RujukanBesut

  1. a b "Siemens SG75 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens SG75 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 

Cithakan:Punsèl Siemens