Tuduhaké menu pokok

Siemens Xelibri 3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 74 x 43 x 20 mm déné boboté 55 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 56 piksel. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 620 mAh lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl iki salah siji saka sèri Siemens Xelibri kang khusus dirancang kanthi wujud aksésoris sandhangan kang bisa kanggo nampa télpon..

Siemens Xelibri 3
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 2
Ukuran74 x 43 x 20 mm, 48 cc (2.91 x 1.69 x 0.79 in)[1]
Bobot55 gram (1.94 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 620 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

101 x 56 pixels, 5 lines, 17:9 ratio
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Siemens Xelibri 3 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens Xelibri 3 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens