Sikut

Sikut minangka salah siji péranganing tangan. Gangguan fungsi sikut iki, bisa diakibataké saka aktivitas/pagawéan kang pasif, kang numpu marang otot-otot lengen. Upamané, pagawéan kang monoton kaya nglukis, nulis, lan ngetik.

Sikut
Elbow on gray background.jpg
En-elbow joint.svg
Anatomi sikut (kiwe).
Rincian
Pengenal
Latinarticulatio cubiti
MeSHD004550
TA98A01.1.00.023
TA2145
FMA24901
Terminologi anatomi
Siku

GladriBesut