Singkil, Manado

Singkil iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

Singkil, Manado
Nagara Indonésia

Désa/KalurahanBesut

  • Wawonasa
  • Wonasa Kapleng
  • Kampung Ternate
  • Kombos
  • Kombos Barat
  • Kombos Timur
  • Ternate Baru
  • Ternate Tanjung

Kutha Manado