Singkil, Manado

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manado {{{nama dati2}}}]]

Singkil, Manado
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri71.71.03 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Singkil iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

Désa/Kalurahan

besut
  • Wawonasa
  • Wonasa Kapleng
  • Kampung Ternate
  • Kombos
  • Kombos Barat
  • Kombos Timur
  • Ternate Baru
  • Ternate Tanjung

Kutha Manado