Singsot

Singsot kuwi polah manungsa kang ngetokaké swara tinentu nganggo lambé. Nembang lagu lan ngundang manuk ugā bisa dilakoni karo singsot.

Wong lanang lagi Singsot

Delengen ugāBesut

RéferènsiBesut

Pranala njābāBesut