Uni

(Kaelih saka Swara)

Uni miturut ilmu fisika yaiku getaran kang bisa ngrambat awujud gelombang kang bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan barang padhet.

grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Deleng uga besut

Réferènsi besut