Tuduhaké menu pokok
grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Swara miturut ilmu fisika ya iku getaran kang bisa ngrambat awujud gelombang kang bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan benda padat.

Delengen ugaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut