grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Uni miturut ilmu fisika ya iku getaran kang bisa ngrambat awujud gelombang kang bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan barang padhet.

Delengen ugaBesut


RéferènsiBesut