Tuduhaké menu pokok
Top of Atmosphere.jpg

Udara kuwi gegayutané karo lapisan atmosfer bumi sing ngandhut gas ing saubenging bumi.

Delengen ugaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut