Sirup woh

Sirup woh utawa molase woh minangka salah sawijining olahan jus buah klempakan sing digunakake minangka pemanis.

Pekmez (Üzüm Pekmezi), sirup Turki sing digawe saka anggur ( sirup anggur ) utawa (Keçiboynuzu Pekmezi) saka carob