Skopje (basa Makedonia: Скопје) iku kutha krajan Républik Makedonia. Kutha kang dumunung ing gisiking Kali Vardar iki kang ndunungi 515.419 jiwa.

Kreteg watu ing Skopj

Ibu Theresa lair ing kutha iki, nanging opanjenengané katurunan Albania.

Pranala njabaBesut