Sling Singapura

Singapore Sling minangka koktail sling adhedhasar ing Singapura . Minuman dawa iki dikembangake sadurunge taun 1915 dening bartender Ngiam Tong Boon ( traditional Chinese ), sing kerja ing Long Bar ing Raffles Hotel, Singapura . Wiwitane diarani slempeng gin [1] - sling asline minangka omben-omben Amerika Utara sing kasusun saka semangat lan banyu, legi lan rasa. [2] [3]

Singapore Sling
IBA official cocktail
Singaporesling-march2017.jpg
JinisOmben-omben campuran
Alkohol utama miturut volume
SuguhanStraight up; without ice
Garnish standarMaraschino cherry, pineapple
Gelas omben-omben standar
Hurricane Glass.svg
Hurricane glass
IBA specified
ingredientsCithakan:Dagger
Cara nyiapakePour all ingredients into cocktail shaker filled with ice cubes. Shake well. Strain into highball glass. Garnish with pineapple and cocktail cherry.
Cithakan:Dagger Cithakan:IBA recipe
Classic Singapore Sling
Cocktail
Classic Singapore Sling.jpg
JinisOmben-omben campuran
SuguhanStraight up; without ice
Garnish standarMaraschino cherry, lemon slice
Gelas omben-omben standar
Highball Glass (Tumbler).svg
Highball glass
Bahan sing umume digunakake
Cara nyiapakePour all ingredients into cocktail shaker filled with ice cubes. Shake well. Strain into highball glass or tumbler. Optionally add one or two ice cubes circa 2 cl - do not flood the drink with ice. Garnish with lemon slice and cocktail cherry.
Singapura Sling di Long Bar, Raffles Hotel, Singapura.

Slempang GinBesut

Ing gin sling, kaserat saka 1790, diterangake ngombe Amérika Lor gin kang roso, legi lan dadi kadhemen. [4] Sling Singapura wis didokumentasikake wiwit taun 1930 minangka resep ing Savoy Cocktail Book ; ¼a juice jus lemon, ¼ Gin Garing, ½ Cherry Brandy: "Guncang kanthi apik lan saring menyang gelas ukuran medium, lan isi banyu soda. Tambahake 1 gumpalan es ". [5]

Resep iki tetep puluhan taun lan dikenang maneh ing taun 1982 ing Buku Ilmu Koktail & Minuman Pesta [6] kana uga diarani Singapore Sling lan minangka resep klasik ing jaman kasebut. Ana bedane cilik, ukuran roh padha tikel loro kali dibandhingake karo jeruk nipis lan soda ing pethikan taun 1930 lan dihiasi irisan jeruk nipis lan ceri glacé. Ora ana sangsi manawa rong bentuk sing padha iki nggambarake versi Singapura Sling sing sejati.

ReferensiBesut

  1. The Daily Telegraph, Peterborough: Sling shot AVA GARDNER'S knickers are still missing, 13 April 1991
  2. OED sling, n.5
  3. Campbell, Colin (12 December 1982). "Singapore Journal; Back to Somerset Maugham and Life's Seamy Side". The New York Times. Singapore.
  4. OED, gin-sling, n.
  5. OED Singapore sling n.
  6. Turner, Joe (1982). The Sainsbury Book of Cocktails & Party Drinks. London: Cathay Books. p. 68. ISBN 0-86178-182-1.