Sloe gin

Sloe gin minangka liqueur abang Inggris [1] digawe nganggo gin lan slogan . Sloe minangka woh ( drupe ) saka Prunus spinosa, sawijining relatif saka plum . Sloe gin duwe konten alkohol antara 15 lan 30 persen kanthi volume. Nanging, Uni Eropa nggawe minimal 25% ABV kanggo sloe gin sing diarani kaya ngono. Sloe gin sacara teknis minangka minuman keras adhedhasar gin, nanging amarga prevalensi sejarah nalika nulis peraturan minuman keras UE jeneng kolonial 'sloe gin' kalebu ing definisi ukum lan minangka siji-sijine minuman keras adhedhasar gin sing bisa sah diarani gin tanpa seselan liqueur. [2] Cara tradisional nggawe sloe gin yaiku ngrendhem slogan ing gin. Gula dibutuhake kanggo mesthekake jus sloe diekstrak saka woh kasebut.

Slogan krasan gin ing persiapan
Sloe

Akeh slogan komersial saiki digawe kanthi ngicipi semangat gandum netral sing luwih murah, sanajan sawetara pabrikan isih nggunakake cara tradisional. Pabrik sulingan AS asring nggunakake sedulur sing cedhak karo sloe, kayata Semono uga Sindhunata utawa plum pantai, kanggo ngasilake sloe gin versi domestik.

[3] [4]

ReferensiBesut

  1. "History of Drink: What Exactly is Sloe Gin, Anyway?". Kitchn (ing basa Inggris). Dibukak ing 2019-12-22.
  2. EU spirits regulation(PDF) Regulation(EC) No 110/2008 of the European Parliament and of the Council of 15 January 2008 on the definition, description, presentation, labelling and the protection of geographical indications of spirit drinks and repealing Council Regulation (EEC) No 1576/89, Appendix II No. 37, Retrieved 2014-01-31.
  3. "News: Green Hat Gin". New Columbia Distillers. Dibukak ing 10 July 2017.
  4. Martineau, Chantal. "America's Answer to Sloe Gin". Food Republic. Dibukak ing 10 July 2017.